luni, 13 iulie 2015

Anorexie

Inainte de a incepe am de facut un anunt stiu ca am promis ca in acest episod o sa fac un Q&A dar ceva a intervenit si  Q&A-ul o sa-l las pentru postarea urmatoare.



A mâncat UN SINGUR măr pe zi timp de trei ani.
Anorexia si bulimia sunt boli foarte frecvente in zilele noastre, mai ales la fete. Obiectivul lor este sa aibe un corp slab ca cel al modelelor, insa de cele mai multe ori ele se infometeaza si astfel au multe probleme de sanatate

O britanica pe nume Beth Coven, inca de la 16 ani a inceput sa tina o dieta si in fiecare zi alerga timp de o ora. Mai mult decat atat, aceasta manca doar un mar pe zi. Anterior, ea a fost o studenta excelenta, dar a inceput sa slabeasca in mod constant si nu mananca suficient așa ca slabise atat de mult incat nu putea merge singura la scoala si nu avea suficienta energie si concentrare.
In perioada cea mai critica a cantarea numai 40 kg, cu un indice de masa corporala de 13.2. Atunci parintii ei au dus-o la spital, unde a fost fortata sa manance anumite alimente sub supravegherea unui specialist, scrie bewoman.ro.
Dupa trei ani, Beth arata normal si este sanatoasa, ajungand la 52 kg si vrea sa participe la un concurs pentru Miss Marea Britanie. Cu povestea ei vrea sa avertizeze fetele sa nu cada in capcana anorexiei si bulimiei.



Insa acum arata asa

duminică, 12 iulie 2015

Copii naivi si oanenii care strica tot

Multi copii au acces  nelimitat la internet.
ASTA NU E BINE!

Trebuie sa intelegeti dragi si iubiti parinti ca un copil <Scuzati-mi expresia> e ca o maimuta adica tot ceea  vede face. Se cred niste mici vedete pentru ca doar de asta au parte pe internet . Si apare un moment in viata unui copil din <Generatia Tableta> cand descopera vlogging-ul  si incepe sa urmareasca zeci de canale.Si la un moment dat copilul se gandeste
 <Oare tata nu avea   o  camera video? 
Si   de acolo porneste totul

Eu am dat-o exemplu pe aceasta fetita care nu are mai mult de 8 ani .

Nu ar trebui sa va spun cum se comporta un astfel de  mini-vlogger pentru ca aveti un video clip in dreapta mea si putet admira singuri naivitatea si inocenta unui copil spalat de creier de catre internet.

Dupa ce video clipul a sirans 2> 3  vizionari  cineva < De obicei cineva mai mare decat copilul> spune

-Esti de rahat ! Lasa-te de vlog! Nu ai talent! Ocupi spatiu pe planeta aiurea! <Bine poate si exagerez umpic>  Dar trebuie sa recunoasten ca majoritatea sunt jigniri. OK am inteles te anerveaza sau e penibil dar trebuie sa va gnditi ca si voi la opt ani erati penibili si poate ca nu vi sa spus in fata REPET poate dar ar trebui sa tineti pentru voi.

La final am un anunt
Lasati cat mai multe intrebari pentru ca in urmatoarea postare o sa avem o sesiune de Q & A

miercuri, 8 iulie 2015

Viata virtuala traita la maxim



    Am inceput sa vad din ce in ce mai des faptul ca toti copii si oamenii mari isi petrec viata la calculator,televizor ,tablete ,telefoane,si tot felul de alte electronice
    Exemplu de situatie

      Maria e pe banca in parc cu prietena ei  Lara . Ele vorbesc pe Facebook de pe telefoanele propii.
O batranica se apropie de ele si spune
     -Sunteti la 10 centimetri una de alta de ce nu va folositi gura
Fetele raspund
      -Pai unde ar mai fi partea funny

Copii vazand tot felul de filme si seriale neadecvate varstrei *Pentru ca pe net poti face ce vrei* se maturizeaza putin cam repede.



Din cauza unor seriale si filme si lucruri intelese da catre copii toti se cred niste mini-vedete ca sa zic asa
si toti se indragostesc foarte repede si incep ei sa tine teori despre prietenie si oto felul de lucruri.

Publicat de: opiniibsvi

SI  CAM ATAT A FOST  PA

Dar  inainte am o intrebare pentri voi

Ce faceti cand nu merge internetul.?