marți, 28 aprilie 2015

Despre juriul Romanii au talent

Juriu

Bebe Cotimanis



 Bebe Cotimanis
Constantin Cotimanis este unul dintre cei mai indragiti actori romani atat de teatru, cat si de film.
De-a lungul timpului, a jucat in productii importante pe plan national si international si numele sau este regasit alaturi de cele ale unor actori celebri, precum Lance Henriksen si Deborah Kara Unger in filmul „One Point O”. 

In anul 2003 a primit “Marele premiu al orasului Viena” pentru rolul din „Procesul lui Kafka” si doi ani mai tarziu a interpretat magistral roluri in piesele “Sotul pacalit” si „Nu se stie cum”, pe scena teatrului Nottara. Bebe Cotimanis este si unul dintre veteranii PRO TV, fiind „vocea” postului, dar avand si roluri semnificative in cateva dintre telenovelele marca Acasa TV. 

Andra


 Andra
Andra este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania si o importanta vedeta de televiziune. Cu toate ca a pasit pe scena pentru prima data la varsta de 7 ani, Andra a devenit cunoscuta in industria muzicala din Romania pe cand avea 14 ani, devenind astfel una dintre cele mai iubite vedete de la noi, cu o voce impresionanta.
De-a lungul timpului, a castigat numeroase premii, iar in 2013 a fost nominalizata la categoria “Cel mai bun interpret roman” in cadrul MTV Europe Music Awards cu melodia “K la Meteo” impreuna cu What’s up. Pana in prezent, a lansat zeci de single-uri care s-au bucurat de un real succes atat in tara, cat si in strainatate.
In anul 2010 a debutat in televiziune in calitate de prezentator al emisiunii Olala de la Pro TV. Isi continua cariera in televiziune, fiind una dintre prezentele feminine ale juriului “Romanii au talent”, inca de la prima editie a emisiunii.

Andi Moisescu


 Andi Moisescu
Andi este unul dintre cei mai indragiti realizatori de emisiuni de la noi din tara, cu o experienta de peste 20 de ani in mass-media nationala. 
El a inceput experienta PRO acum 14 ani in pozitia de director al PRO FM. De aici, a continuat cu televiziunea care, spune el “m-a salvat”: "Cel care mi-a propus sa trec de la radio la TV a fost si va ramane omul in fata caruia imi voi scoate de fiecare data palaria, Floooriiin Calinescuuuuu", declara Andi. 
De-a lungul anilor a prezentat la Pro TV mai multe emisiuni, iar in momentul de fata este gazda show-ului de duminica dupa amiaza, Apropo TV, si jurat “Romanii au talent”, pentru care isi dedica foarte mult timp si energie. 

Mihaela Radulescu


 Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu este una dintre cele mai apreciate personalitati a industriei media din Romania, cu o experienta de 16 ani in televiziune. Ea este o vedeta de top, cu experienta relevanta ca moderator si realizator, 3 ani de radio, peste 10 ani de texte publicate si autoare a patru best-seller-uri pana in momentul de fata.
A facut nenumarate campanii umanitare atat pe cont propriu, cat si cu diverse organizatii precum “United Way“, “Save the children“, “Hopsice – Casa Sperantei“, “Crucea Rosie“, “Ana si copiii“, “WWF“, “Salvati Dunarea si Delta“, “Mai mult verde“ si a fost consilier si participant activ la actiuni de voluntariat si organizari de strangeri de fonduri. Recent a fost numita ambasador al organizatiei Salvati Copiii in Campania impotriva violentei asupra copiilor.
E pasionata de sporturi extreme, realizand singura emisiune cu acest profil din Romania, dar si de jurnalismul extrem – a fost in ambele zone de razboi, Irak si Afganistan, iar filmul realizat integral de ea, “Stelele desertului“, a fost premiat de APTR, dar si de Ministerul Apararii Nationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu