miercuri, 29 aprilie 2015

Despre televizor

Azi  vorbi despre televizor si despre ce se promoveaza in mass-media. In primul rand sa incepem cu inceputul ,acum o saptamana si ceva a murit Marioara Zavoranu  si vai de mine ce subiect national care ,zguduie, Romania si vai peste tot  auzeai doar -Soc! Groaza1! Tulai Fata-Hai! Marioara Zavoranu a murit!
 
Si schimbi tu fain-frumos de pe Antena Stars si ajungi pe Antena 1 unde se difuzeaza Acces Direct unde se difuzeaza cu siguranta niste alcolisti case si-au abandonat plozii si vai ce interesant e, acun nu ma judecati asta e parerea mea poate voua va place.

Dupa ce te lovesti cu telecomanda aia in cap de vreo 10000000 de ori ajungi pe PRO TV unde Maruta vorbeste  si vorberste si iar vorbeste  si la un moment dat ori intra Vasilica pe fir in direct 
Cum nu sti cine e Vasilica hai ca toti o stiti e femeia aia care s-ia batut joc de o batrana de 94 de ani din Italia ori se vorbeste despre un scandl.

Ati vazut se promoveaza doar scandalurile cearta  si tot ce e rau .A da am un sfat pentru cei de la tv lasati fratilol scandalurile ca nu itereseaza pe nimeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu