luni, 1 iunie 2015

Desenele animate ale copilariei

Spioanele (Totally Spies!) este un serial de animație produs de compania franceză Marathon.
Producția a început în anul 2001. De atunci, serialul este structurat în 6 sezoane a câte 26 de episoade fiecare. De asemenea, s-a făcut un film animat de 90 de minute, Totally Spies! care a avut premiera pe data de 22 iulie 2009, în Franța.

Prezentare

În rolurile principale se află trei spioane adolescente din Beverly Hills: Sam, Clover și Alex. Ele luptă în secret împotriva răufăcătorilor pe plan internațional cu ajutorul dispozitivelor suplimentate de șeful lor, Jerry, care este fondatorul și șeful agenției secrete Organizația Internațională a Protecției Umane (WOOHP). Fetele trebuie să se descurce cu misiunile și viețile de zi cu zi: liceul (sez 1-4), facultatea (sez 5), băieții și rivala lor, Mandy.

Stilul animației

Totally Spies este de multe ori descris ca un show american (în ciuda faptului că este produs în Europa). Are și o ciudată influență shōjo. Serialul are de asemenea o trăsătură a stilului de animație japonez. Personajele sunt desenate cu niște ochi mari, dramatici și același corp fundamental. Și caracteristicile din animeuri sunt folosite în serial, cum ar fi picătura de transpirație, vena încrucișată și expresia facială extremă. Din această cauză, mulți oameni consideră că acest stil de animație este anime american, deși a fost făcut în Franța.

Hannah Montana

Hannah Montana Logo.PNG
Hannah Montana, de asemenea, cunoscut sub numele de Hannah Montana pentru totdeauna pentru al patrulea sezon, este un serial de comedie muzicală american creat de Michael Poryes, Rich Correll și Barry O'Brien, care sa axat pe Miley Stewart (interpretat de Miley Cyrus), un adolescent de viață dublu viața ca o școlăriță medie de zi și o înregistrare artist celebru Hannah Montana pe timp de noapte. Rezultă viața de zi cu zi de Miley, fratele și prietenii ei în timp ce, de asemenea, încearcă Cyrus "tatăl cântăreață țară Billy Ray Cyrus ca tatăl ei.

Seria, produs de E un râs Productions și Michael Poryes Productions, a avut premiera pe Disney Channel pe 24 martie 2006 și a încheiat pe 16 ianuarie 2011, după aerisirea patru sezoane și nouăzeci și opt episoade. Albumele Soundtrack Hannah Montana (2006), Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus (2007), Hannah Montana 3 (2009), și Hannah Montana pentru totdeauna (2010) au fost lansate pentru a coincide cu sezoanele respective. În 2007, succesul seriei "a dus la cel mai bun din ambele lumi Tour, care au vizitat America de Nord. În anul următor, a fost adaptat în filmul 3D Hannah Montana & Miley Cyrus: Cel mai bun din ambele lumi Concert și coloana sonoră de însoțire. În 2009, seria "primul lungmetraj Hannah Montana: The Movie a fost lansat la succes comercial, și a fost în plus promovat prin coloana sonora de însoțire. Spectacolul a distribuit plus toate anotimpurile pentru DVD.

Seria a primit recenzii favorabile din partea criticilor, în general, și a fost recunoscut ca un "placere vinovata" de mai multe instituții mass-media. Succes instant show-ului este larg creditat cu lansarea carierei Cyrus "și înființarea ei ca un idol adolescent. Cu toate acestea, după cum ea a continuat să se dezvolte o imagine din ce în ce provocatoare ca seria a progresat, seria a primit critici pentru care pare a fi o influență negativă asupra mai tineri sa

Gemenii Cramp

Gemenii Cramp Logo.jpgÎn Gemenii Cramp este vorba despre o rivalitate între cei doi frați: Lucian și Wayne. Lui Lucian îi place să-și petreacă timpul în mlaștină, împreună cu prietenul lui, Tony , pe când lui Wayne îi place să-și petreacă timpul jucându-se cu fierătanii.

Zack și Cody, ce viață minunată

Zack și Cody, ce viață minunată (The Suite Life of Zack and Cody) este un serial original Disney Channel, creat de Danny Kals și Jim Geoghan având premiera pe data 18 martie 2005 în Statele Unite. Premiera înRomânia a fost mai târziu, pe 19 septembrie 2009.
Zack și Cody, ce viață minunată este un serial de comedie cu diferite aventuri având ca personaje principale gemenii Zack Martin (Dylan Sprouse) și Cody Martin (Cole Sprouse). Sunt prezente și alte personaje cum ar fi: Carey Martin (Kim Rhodes), Dl. Moseby (Phill Lewis), London Tipton (Brenda Song) și Maddie Fitzpatrick (Ashley Tisdale). Serialul este compus din 3 sezoane cu 87 episoade. (vezi: lista episoadelor)
În anul 2008SUA a început să difuzeze O viață minunată pe punte. ÎnRomânia, premiera a avut loc pe 10 octombrie 2010.

Mickey Mouse

Mickey Mouse este un personaj de desene animate amuzant animale și mascota oficiala a Walt Disney Company. El a fost creat de Walt Disney și Ub Iwerks la Walt Disney Studios în 1928. Un șoarece antropomorf care poarta de obicei pantaloni scurți roșii, pantofi mari galben, și mănuși albe, Mickey a devenit unul dintre personajele de desene animate cele mai cunoscute din lume.

Mickey primul a fost vazut intr-un singur test de depistare (Plane Crazy). Mickey a debutat oficial în scurt filmul Steamboat Willie (1928), una dintre primele desene animate de sunet. El a continuat să apară în peste 130 de filme, printre care Concertul Band (1935), curajos mic Croitorilor (1938), și Fantasia (1940). Mickey a apărut în primul rând în filme de scurt metraj, dar, de asemenea, ocazional, în filme de lung metraj. Zece din desene animate Mickey au fost nominalizat pentru Premiul Oscar pentru cel mai bun film animat scurt, dintre care unul, Lend a Paw, a câștigat premiul în 1942. În 1978, Mickey a devenit primul personaj de desene animate pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Începând din anul 1930, Mickey a fost, de asemenea, prezentate pe larg ca un personaj de benzi desenate. Benzi ziar auto-intitulat, elaborat în primul rând de Floyd Gottfredson, a fugit de 45 de ani. Mickey a apărut, de asemenea, în cărți de benzi desenate și în seriale de televiziune cum ar fi Mickey Mouse Club (1955-1996) și altele. El apare, de asemenea, în alte medii, cum ar fi jocurile video, precum și merchandising, și este un personaj meetable la parcurile Disney.

Mickey apare, în general, alături de prietena lui Minnie Mouse, câinele de companie Pluto, prietenii Donald Duck, Goofy și și rivalul său Pete, printre altele (vezi Mickey Mouse univers). Inițial caracterizat ca un antierou rautacios, crescând popularitatea Mickey a dus la lui fiind rebranduit ca Everyman, de obicei văzută ca un defecte, dar erou aventuros. În 2009, Disney a început să rebranding caracterul nou, punând accent mai putin pe partea lui plăcută, veselă și reintroducerea părți mai răutăcios și aventuroase ale personalității sale, începând cu jocul video Epic Mickey
Mickey Mouse.png

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu